Reviews

Bij KEESBOUW B.V. staat tijdens het gehele proces de ervaring van de klant centraal. Om deze reden hechten wij veel waarde aan onze reviews.

LoutenDiny Hazen
5.0
Read More
Kees en zijn personeel leveren samen een goed product. Begroting was goed ,planning was perfect!!! Uitvoering uitstekend alles klopte. Kees denkt goed met je mee en komt afspraken goed na, top. Komt afspraken na! Zijn personeel werkt erg netjes. Ben zeer tevreden over het eind resultaat.
Danny Geerling
5.0
Read More
Na de totale renovatie van onze vorige woning in 2019/2020, kregen wij eind 2022 de sleutels van onze nieuwbouw woning. Inmiddels heeft KEESBOUW ook deze woning perfect opgeleverd. Niet alleen de eigen vakmensen leverden prima werk, ook de onderaannemers stucadoors, loodgieters, schilders en elektriciens klaarden de klus volgens planning en binnen het budget.
Erik Staal
5.0
Read More
Kees en zijn team hebben bij mij de achterpui vervangen. In het voortraject adviseerde Kees goed en de offerte was netjes. De plaatsing werd gedaan door vakmensen. Vragen werden vlot, vakkundig en netjes beantwoord. Een aanrader om KeesBouw de opdracht te gunnen.
Brink Events
5.0
Read More
Vorige jaar één entresol laten maken door de heren van Keesbouw. Fijne communicatie en er kon snel gehandeld worden. Bij bepaalde punten dachten ze goed mee! Aanrader 👍
Daan Versteeg
5.0
Read More
Keesbouw heeft goed naar onze wensen geluisterd vanaf het begin. Nanne (werknemer) dacht zelfs altijd nog één stap verder, waardoor het eindresultaat schitterend was! De kledingkast is zelf ontworpen en gebouwd door hem...
Stefan Arp
5.0
Read More
Een echte aanrader! Goede communicatie richting klant en onderleveranciers en zorgen ervoor dat de afspraken worden nagekomen.
Frans Broekhof
5.0
Read More
prima contact, goede offertes. Kwaliteit is uitstekend. Bijzonder aardig personeel. AANRADER
Ramona Hermes
5.0
Read More
Kees denkt goed mee. Zijn jongens werken erg netjes. Allemaal vakmensen die bij onze verbouwing betrokken waren.
Jan Bontenbal
4.0
Read More
Goed georganiseerde onderneming, die waarlijk zijn afspraken na komt. De kwaliteit van het werk, een moeilijke verbouwing van een oud pand, is prima, we wonen er met plezier in.