Over ons

Een schone werkplek, persoonlijke betrokkenheid, een bouw-app met korte lijntjes en altijd het beste zichtresultaat. Dat staat centraal bij KEESBOUW, het bouwbedrijf dat werkt in Midden-Nederland aan mooie projecten in grootschalige verbouw, aanbouw, verduurzaming en kleinschalige nieuwbouw.

Aanpak

Bouwen met vertrouwen aan aanbouw, verbouw en nieuwbouw

Trots

Sinds 2018 werken de timmermannen van KEESBOUW vanuit Nieuwegein in Midden-Nederland aan mooie projecten. Van de grootschalige verbouw van winkelpanden en dokterspraktijken tot grote woningen die een mooie uitbouw kregen.

Homigo

Door het gebruik van de Homigo-app kunnen de timmermannen, onderaannemers, bewoners en andere betrokkenen met korte lijnen met elkaar communiceren. Door continue in overleg te blijven spreekt KEESBOUW graag over ‘bouwen met vertrouwen’. Sportiviteit staat voorop, in onze vacatures en sollicitatiegesprekken bieden we altijd een crossfit-abonnement aan om iedereen fit en tevreden aan het werk te houden.

Opgeruimd en veilig

‘Wie in rommel werkt, gaat naar rommel leven’, luidt een spreekwoord. Een adagium dat we als timmermannen (en bouwvrouwen) van KEESBOUW ombuigen tot opgeruimd, veilig en overzichtelijk werken. Keesbouw werkt dan ook met persoonlijke aandacht, oog voor detail en duidelijke communicatie om met elkaar tot de hoogst mogelijke kwaliteit te komen.

Erkend Leerbedrijf

Sinds 2020 is KEESBOUW een erkend leerbedrijf en mogen we jonge mensen opleiden tot timmerman. Daar zijn we trots op en erg blij mee, want er is niets mooiers dan werken met je handen en samen werken aan een prachtig eindresultaat waar je je leven lang trots op kunt terugkijken.

Direct aan de slag met
uw project

Is het de hoogste tijd om uw droom te realiseren? Wilt u die extra ruimte in uw huis? Wilt u eindelijk flink verduurzamen of is het tijd voor meer licht en een frissere uitstraling? Heeft u uw plannen al met een architect besproken en is het tijd om aan de slag te gaan? Neem gerust contact op.