Project Schoonrewoerd

Voor Frans en Hélène uit Lisse was hun nieuwe huis in het Utrechtse Schoonrewoerd liefde op het eerste gezicht en een perfecte kans om dicht bij hun dochter, schoonzoon en kleinkinderen te komen wonen.

Nadat ze binnen een week het huis hadden aangekocht, begon het plannen maken om de schuur bij de woning te betrekken. Ook besloten ze de oude (en roze betegelde) badkamer te strippen en de muur tussen de douche en keuken te slopen, met een ruime woonkeuken als resultaat. In de oude schuur uit 1870 die aan hun woning grenst, bedachten ze een nieuwe slaapkamer, inclusief luxe inloopdouche.

Via hun schoonzoon kwamen Frans en Hélène in contact met KEESBOUW. ,,Het is leuk dat we Kees via onze schoonzoon kennen en we personeel uit hetzelfde dorp over de vloer kregen’’, blikt Frans terug. ,,Kees nam de tijd voor ons en is mee gaan kijken in de woning om ons advies te geven over onze plannen.’’

Terwijl de verbouwing bezig was, kwam Frans vanuit Lisse elke dag even kijken en nam ondertussen ook wat verhuisdozen mee. ,,Het ging heel goed in de uitvoering, de timmermannen deden het goed, evenals de loodgieter en elektricien.’’

Ook de communicatie via de Homigo-app hebben Frans en Hélène als positief ervaren. ,,Op vragen die we stelden in de app kregen we binnen een kwartier een antwoord. De planning was strak en is net niet gehaald op één week na. ,,Maar dat was te overzien’’, blikken Frans en Hélène terug.

Inmiddels wonen ze met veel plezier in Schoonrewoerd, waar ze hun kleinkinderen vaak over de vloer krijgen en waarmee ze vaak zitten aan de grote tafel van hun mooie, nieuwe woonkeuken.