Verbouw

Een nieuwe indeling van uw bestaande woning kan een droom zijn waarbij wellicht zelfs het dak eraf mag! Hoe groot u ook denkt, niets is te gek voor KEESBOUW B.V.. We denken graag met u mee om van uw huis een nieuw thuis te maken dat qua comfort, licht, isolatie, indeling en stijl volledig bij u past.

Verbouw door KEESBOUW B.V.

Zichtwerk

Wij leven voor mooi zichtwerk en komen u graag helpen. De verbouw van een woning kan diverse oorzaken hebben zoals het oplossen van ruimtegebrek, het verhelpen van duurzaamheidsproblemen of gewoon omdat een woonverdieping de tand des tijds niet goed heeft doorstaan. Kees komt graag even bij u kijken om de plannen met u door te nemen.

Flexibiliteit

Tijdens de verbouwing kunnen nieuwe uitdagingen ontstaan. Flexibiliteit in de uitvoering of het aanpassen van plannen zijn zaken waar KEESBOUW B.V. niet van schrikt. Altijd willen we in nauw contact met u als opdrachtgever kijken naar de mooiste mogelijkheden.

Project Atelier 79

Direct aan de slag met
uw project

Is het de hoogste tijd om uw droom te realiseren? Wilt u die extra ruimte in uw huis? Wilt u eindelijk flink verduurzamen of is het tijd voor meer licht en een frissere uitstraling? Heeft u uw plannen al met een architect besproken en is het tijd om aan de slag te gaan? Neem gerust contact op.