Nieuwbouw

Ook voor kleinschalige nieuwbouw bent u bij KEESBOUW aan het juiste adres. Als uw architect uw wensen op papier heeft gezet en de vergunningen op papier staan, komt KEESBOUW graag meedenken over de uitvoering.

Nieuwbouw door Keesbouw

Planning

De bouw van een nieuw huis, schuur of garage is een levensgrote investering waar u lang op hebt gewacht. Het is daarom erg fijn om naast een inzichtelijke offerte ook een goed inzicht te hebben in de planning en uitvoering. Met ons stappenplan kunt u alvast meekijken in hoe de planning er voor u uit gaat zien.

Onderaannemers

Van het maken van de laagste fundering tot het hoogste punt op het dak, we ontzorgen u waar mogelijk. Via onze Homigo-app blijft u als opdrachtgever altijd in korte lijnen in nauw contact met ons en kunt u waar en wanneer u maar wilt uw vragen stellen. Ook onze groep aan goede en betrouwbare onderaannemers lezen mee en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Project Atelier 79

Direct aan de slag met
uw project

Is het de hoogste tijd om uw droom te realiseren? Wilt u die extra ruimte in uw huis? Wilt u eindelijk flink verduurzamen of is het tijd voor meer licht en een frissere uitstraling? Heeft u uw plannen al met een architect besproken en is het tijd om aan de slag te gaan? Neem gerust contact op.