Aanbouw

KEESBOUW B.V. heeft veel ervaring in het vergroten van woningen met een mooie aanbouw. Alles begint met uw wens om meer licht, ruimte en woongenot te creëren.

Aanbouw door KEESBOUW B.V.

Architect

Als u al met uw architect heeft gesproken en de vergunningen binnen zijn komt KEESBOUW B.V. graag de klus klaren. Kies gerust met KEESBOUW B.V. voor een ideale nieuwe woonruimte. KEESBOUW B.V. heeft ervaring in het plaatsen van diverse aanbouwen van bescheiden tot groots en van steen tot veel glas.

Stappenplan

Alles begint met uw wens, wij zorgen voor het mooiste resultaat. Ook met onze architecten kunnen we veel van uw dromen tot realiteit uitschetsen en uitbouwen. Het enige wat u moet doen is dromen.  

Uitvoering

Klik hier voor een inzichtelijk stappenplan om van droom tot realisatie van uw project te komen en inzicht te krijgen in het traject van plannen, schetsen, calculatie tot uitvoering. Met de Homigo-app bent u ervan verzekerd dat de lijntjes tijdens de verbouwing met de timmermannen van KEESBOUW B.V. en de onderaannemers altijd kort zijn.

Project Atelier 79

Direct aan de slag met
uw project

Is het de hoogste tijd om uw droom te realiseren? Wilt u die extra ruimte in uw huis? Wilt u eindelijk flink verduurzamen of is het tijd voor meer licht en een frissere uitstraling? Heeft u uw plannen al met een architect besproken en is het tijd om aan de slag te gaan? Neem gerust contact op.